# EVENT TIMETABLE BRANDS HATCH



## MG Car Club Championships

Brands Hatch - Indy Saturday 27 - Sunday 28 April 2019

#### SATURDAY - Gates open at 08:00

09:00	The Maidstone MG Trophy	Qualifying	15 mins
09:20	Equipe GTS Group A	Qualifying	15 mins
09:45	HSCC Classic Clubmans	Qualifying	15 mins
10:05	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance	Qualifying	15 mins
	with MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup		
10:30	Equipe GTS Group B	Qualifying	15 mins
10:50	MGCC Lackford Engineering MG Midget & Sprite Challenge	Qualifying	15 mins
11:15	Amusetime Production Saloons Series	Qualifying	15 mins
11:35	Equipe Pre 63	Qualifying	15 mins
12:00	The Maidstone MG Trophy – Race 1	Race 1	20 mins
12:35	Equipe GTS A – Race 1	Race 2	30 mins
13:05	Lunch Break		40 mins
13:45	HSCC Classic Clubmans – Race 1	Race 3	15 mins
14:15	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance	Race 4	20 mins
	with MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup – Race 1		
14:45	Equipe GTS B – Race 1	Race 5	30 mins
15:25	MGCC Lackford Engineering MG Midget & Sprite Challenge – Race 1	Race 6	20 mins
16:00	Amusetime Production Saloons Series	Race 7	30 mins
16:40	Equipe Pre 63 – Race 1	Race 8	30 mins
17:25	The Maidstone MG Trophy – Race 2	Race 9	20 mins
17:55	HSCC Classic Clubmans – Race 2	Race 10	15 mins

# EVENT TIMETABLE BRANDS HATCH



### MG Car Club Championships Brands Hatch - Indy Saturday 27 - Sunday 28 April 2019

#### SUNDAY - Gates open at 08:00

10:00	Aero Racing Morgan Challenge	Qualifying	15 mins
10:20	MGCC BCV8 Championship	Qualifying	15 mins
10:40	Baynton Jones Historic Motorsport MGCC Triple-M Racing Challenge	Qualifying	15 mins
11:00	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance	Qualifying	15 mins
11:30	MGCC Lackford Engineering MG Midget & Sprite Challenge – Race 2	Race 11	20 mins
12:00	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance	Race 12	20 mins
	with MGCC Drayton Manor Park MG Metro Cup – Race 2		
12:30	Equipe GTS A – Race 2	Race 13	25 mins
12:55	Lunch Break		40 mins
13:35	Aero Racing Morgan Challenge – Race 1	Race 14	15 mins
14:00	MGCC BCV8 Championship – Race 1	Race 15	20 mins
14:30	Equipe GTS B – Race 2	Race 16	25 mins
15:05	Baynton Jones Historic Motorsport MGCC Triple-M	Race 17	15 mins
	Racing Challenge for the Mary Harris Trophy		
15:35	lwade Garage Super Saloons – Race 1	Race 18	15 mins
16:05	Equipe Pre 63 – Race 2	Race 19	25 mins
16:40	Aero Racing Morgan Challenge – Race 2	Race 20	15 mins
17:05	MGCC BCV8 Championship – Race 2	Race 21	20 mins
17:40	Baynton Jones Historic Motorsport MGCC Triple-M Racing Challenge – Rac	<b>ce 2</b> Race 22	15 mins
18:05	Iwade Garage Super Saloons – Race 2	Race 23	15 mins